Barnasinnet är en butik för dig som har problem med
inkontinens eller bara är inom området ABDL eller CG/L.

 

Börja shoppa

Butik

I vår butik kan du hitta en del av allt som finns på marknaden. Vi kan hjälpa dig att hitta det du vill ha så länge det finns hos någon tillverkare.

Betalning

Vi kan erbjuda enkla och smidiga betalningar. Vi tar emot betalning via kontokort, Swish och betalning när du hämta eller att vi levererar inom vissa områden.

Kundnytta

Om du är kundmedlem hos oss så kan vi erbjuda dig att handla lättare, erbjudanden och få poäng på köp som kan användas i butiken.

Blogg

Nya produkter

Nya produkter

På första sida så har vi en undersökning som våra besökare har svarat på. Vi har titta på de svar som kommit in och fyllt på vår butik med några av de produkter som är önskvärda. Vi kommer att fortsätta vårt arbete med att fylla på med ännu mer som ni skulle vilja ha....

Stigande priser

Stigande priser

Nytt år och med det medför det som oftast stigande priser på alla möjlig produkter, så även på blöjor. Tyvärr har vi fått justera priserna vi också då våra leverantörer har höjt priserna. En god nyhet i allt mörkerVi har nu infört fasta priser på porto när du...

Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

År 2020 har varit ett riktigt tufft år för alla. I och med att Corona slog till så har många varit sjuka, en del har nog misst sina nära och kära. Vi på Barnasinnet hoppas att du ändå har haft ett bra år. Kommande år hoppas vi på ska bli mycket bättre. För att fira...

Butiken under uppbyggnad

Vi har nu kommit långt i vår uppbyggnad av nya butiken. Det bör finnas texter på alla våra produkter (även om de ibland har lite konstig text då vi översatt från tyska med hjälp av google).  Vi håller på att kolla av alla texter och ber naturligtvis om ursäkt om det ibland står lite konstigt och du får gärna meddela oss om vilka produkter som behöver åtgärdas.

Uppdatering:

Vi fortsätter vårt arbetet med att lägga in fler produkter men även utöka antalet kategorier vilket medför större utbud att välja på.  Har du några önskemål så kontakta oss.

Vi har nu lagt in för frakt och det blev enklast möjliga med fast pris på frakten. Vill du inte få produkterna skickade så kan du hämta din beställning hos oss när du får meddelande om att din leverans kan hämtas.

Undersökning 

Besök vår butik

Vi arbetar nu hårt på att fylla upp vår butik med produkter så att nu kan hitta det ni söker. Vi kommer alltid att kunna erbjuda att ta hem det ni söker om produkten går att få tag på.

Vår butik. Alla kunder. Er framtid.

Vår butik har som mål att kunna erbjuda bra produkter till ett bra pris. Vi jobbar ständigt för att hitta bästa pris för dig som kund på de produkter som vi har.

Vi arbetar också på att du som kund ska få den produkt du vill ha och trivs med. Är det något vi inte har men finns på marknaden försöker vi självklart ordna det åt dig.

Barnasinnet säljer till alla oavsett kön, ålder (över 18 år), härkomst, läggning, handikapp och mycket mer. Vi ställer inga obligatoriska frågor om dig samtidigt behandlar vi alla lika.

 

Blöjor

Gå med i vårt nyhetsbrev

Kunnande

Vi har koll

Vi har koll på många av våra produkter. Vi vill att du ska få det bästa som kans fås.

U

Söker ständigt

Vi söker ständigt efter nya produkter som du kan får nytta av. Saknar du något, hör av dig till oss.

Nöjd

Vi vill att du ska vara nöjd. Berätta om det är något du inte är nöjd med.

Idé

Idén med Barnasinnet är att försöka sänka priserna för kunderna. Vi arbetar hårt för att få bästa pris för dig som kund.

Hur lång tid tar det innan jag får mina varor?

Varor vi har hemma i lager skickar vi inom 48 timmar. Har vi inte dina varor hemma så tar det ca 2 veckor innan du har dem hos dig. Ibland kan det ta längre tid beroende på hur fort vi kan få hem dem till oss.

Jag hittar inte det jag söker.

Hittar du inte det du söker eller saknar du din favoritprodukt?

Kontakta oss via formuläret eller skicka ett mail till info@vuxenbarnet.se så hjälper vi dig.

Vilka storlekar har ni blöjor

Storlekar vi har är från XS till XXL men inte i alla märken och färger. Oftast är det M och L som finns. Titta på den produkt du är intresserad så har vi lagt med vilka storlekar de finns i.

Faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia?

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Donec rutrum congue leo eget malesuada.

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh?

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Donec rutrum congue leo eget malesuada.

|

Vad säger våra kunder

Bra priser men

Väldigt bra priser men tog lång tid innan varorna blev skickade. Men har man tid att vänta rekommenderar jag absolut.

/Markus

Pin It on Pinterest

Share This