Om oss

Butiken för dig som är inkontinent eller bara vill vara liten igen.

Välkommen!

Vi på Barnasinnet vill berätta lite om vilka vi är och vad vi står för. På denna sida kommer du att få lite mer information om oss och lite vad vi kan hjälpa dig med.

Våran historia

Vår historia är inte så lång än så länge. 

En bit in på 2000-talet fick jag en idé om att starta upp ett företag som arbetar för att hålla priserna nere på inkontinensprodukter och som alla ska ha råd med. Tyvärr är det inte så enkelt att hålla ner priserna men vi försöker så gott vi kan.

När min tanke om företaget var i sin linda så fanns det ett ganska litet utbud att välja bland. Idag har vi ett stort utbud som sträcker sig allt från förstärkningsblöjor till allt-i-ett som är både plastade och plastade.

 

 

 

Vårt Uppdrag

Vårt uppdrag är att hålla nere våra priser så att du som kund fårar produkter till ett lågt pris.
Alla personer är olika och vårt mål är att du ska få en produkt som passar just dig eller en produkt du vill ha. Finns produkten på marknaden så kan vi ordna så att du får det du söker.
Vi behandlar alla kunder lika oavsett kön, härkomst, handikapp, läggning mm. Vi anser att alla kunder är värda lika mycket.

Hjälper personer att växa och må bra.

Att må bra är viktigt i dagens stressiga samhälle. När man har ett inkontinensproblem så är det viktigt att man har rätt produkter som man kan känna sig trygg i. Har man en produkt som inte passar så kan man känna sig otrygg när man är ute bland andra personer. För ditt eget värde så är det viktigt att få bort denna otrygghet. Vi hjälper dig med att hitta en produkt som du kan känna dig trygg med och som du är van med.

 

Vad kan vi erbjuda

Vilka handlar av oss

Vi har kunder från alla kategorier. Det kan handla om de som verkligen har inkontinensproblem och behöver produkter för det. Det kan även vara kunder som gillar att ha blöja på sig eller att de vill vara som barn på nytt.

Vi ställer inga frågor om varför du vill beställa en viss produkt. Vi har dock ett par frågor vid registrering om du känner att du vill svara på dem.

 

Produkter

Blöjor

Vi erbjuder blöjor av alla sorter och modeller av det man kan hitta på marknaden. Det kan vara stor eller liten uppsugningsförmåga, med eller utan tryck osv.

Kläder

Kläder kan vara allt från plastade byxor för skydd, bodys, pyjamas eller något annat. Det beror på vad du söker efter och vilket behov du har.

Övrigt

För utom blöjor och kläder kan vi erbjuda även andra produkter som nappar, nappflaskor och mycket annat som våra kunder efterfrågar.

Råd och stöd

När det gäller produkter som vi erbjuder så är det som en jungel då utbudet är enormt stort. Det kan vara svårt att hitta det man verkligen söker. Vi kan hjälpa dig med att försöka hitta en bra produkt som passar just dig.

Har vi inte produkten i vårt utbud så kan vi hjälpa till ändå genom att vi letar upp varan och återkommer till dig med pris. När du godkänt detta så beställer vi hem produkten åt dig.

 

|

Vad säger våra kunder

Aenean finibus fermentum purus et tristique. Donec at molestie tellus. Donec dignissim eleifend libero sed blandit massa mattis non. In tincidunt, ex vitae laoreet pretium.
Donec sollicitudin molestie malesuada. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.
Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Curabitur aliquet.

Pin It on Pinterest

Share This